Vacature monteur

Allround monteur – fulltime

Starline West is een familiebedrijf dat zich al meer dan 10 jaar specialiseert in de plaatsing en onderhoud van zwembaden, spa’s en sauna’s. Bestaande uit een vijfkoppige gezellige en ervaren familie staan wij garant voor betrokkenheid en professionaliteit. Wij zijn in 2010 gestart met Starline in Amstelveen om daarna in 2017 te verhuizen naar ons huidige prachtige sfeervolle pand in Lijnden.

Ter uitbreiding van ons bedrijf zoeken wij een aanvulling op ons team: een fulltime allround zwembad monteur. Je bent als monteur de schakel tussen de showroom en de werkvloer. Je spreekt de taal, kent de bouw en je overziet de technische en commerciële belangen.

Welke werkzaamheden horen bij deze functie?

  • De meeste werkzaamheden bestaan uit het installeren van zwembaden, spa’s en sauna’s en service aan deze producten. 
  • Je verricht zelfstandig technische installatiewerkzaamheden aan zwembaden, whirlpools, sauna’s en stoomcabines.
  • Je voert de werkzaamheden uit volgens de geldende werktekeningen en voorschriften.
  • Dit alles in overleg met planning/projectbegeleiding.
  • Je bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve uitvoering van het werk naar tevredenheid van de klant.
  • Je voert controles en tests conform voorschriften en procedures uit.
  • Je vindt het een uitdaging om dingen tot op de bodem uit te zoeken zodat de storing op een juiste manier verholpen kan worden.
  • Je signaleert meer- en minderwerkzaamheden en meldt deze bij de planning/projectbegeleiding.

Wat verwachten we van jou?

Je bent een ‘hands-on’, energieke doener die goed kan samenwerken en flexibel is. Je handelen is klantvriendelijk, discreet en accuraat. Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in de installatietechniek of gelijkwaardig. Daarnaast heb je ervaring in een functie van installateur/zwembadmonteur, bij voorkeur in een handels- of installatiebedrijf. Ook ben je in bezit van een rijbewijs B (E is een pre).

Wat kan je van ons verwachten?

Een afwisselende, zelfstandige fulltime baan binnen een leuk team dat veel waarde hecht aan een goede onderlinge samenwerking, bij een bedrijf met een goede reputatie in de markt. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd en wil je reageren?

Je motivatiebrief en je CV graag mailen naar: info@starlinewest.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature monteur
page-info-demo
showroom vergroot