Starline zwembaden

  1. Starline zwembaden

Wat zijn Starline zwembaden?

Zwembaden in verschillende soorten en maten. Elk moment in het jaar kunnen zwemmen op heerlijke temperatuur. Onafhankelijk van de weersomstandigheden kunt u gebruik maken van uw luxe, en met gezonde beweging genieten van welzijn. Een droom die wij graag met u samen werkelijkheid maken. 

Starline zwembaden bestaan uit één geheel en worden vervaardigd uit hoogwaardig composiet polyester in een uiterst duurzame, dubbelwandige en geïsoleerde constructie. De in verschillende uitvoeringen beschikbare Roldeck zwembadafdekkingen completeren uw beleving op een duurzame en kindveilige manier. Deze hoogwaardige producten van topkwaliteit creëren samen een zorgeloze ervaring van uw zwemplezier. Kijk hieronder verder naar de selectie van zwembaden die wij leveren, en duik in de verschillende en leverbare opties.

100% ‘Dutch’ design. De Starline zwembaden kenmerken zich door een minimalistische look. Uw wensen zijn belangrijk voor ons. Personaliseer uw nieuwe zwembad met diverse inlooptrappen, prachtige randstenen, chique accessoires en diverse andere opties. Bovendien zijn de zwembaden verkrijgbaar in diverse kleuren.

Starline zwembaden
Starline-zwembaden
starline-zwembad

Binnenzwembaden & zwembaden voor de tuin

Een lang gekoesterde wens in vervulling. Een eigen zwembad in de tuin of binnenshuis om elke dag van te kunnen genieten. Maak uw thuis tot een heerlijk zwemparadijs met een van onze perfecte zwembaden. Starline zwembaden zijn van Nederlands fabricaat en hebben een ongeëvenaarde kwaliteit. Bovendien garandeert Starline u jarenlang zorgeloos zwemplezier. Ontspanning en plezier voor het hele gezin, zoals u dat wilt.

Starline INFINITY line

onderhoud

De exclusieve zwembaden uit de Infinity line creëren een ruimtelijk uitzicht door de gelijkvloerse, overlopende waterlijn. Het spiegelende wateroppervlak lijkt door de hoogte te versmelten met de omgeving. Het water loopt over de rand en verdwijnt vervolgens geruisloos in een subtiele opening in de randtegels.

Starline NOVA line

onderhoud

Voor de Nova line is het concept ‘zwembad’ teruggebracht tot de essentie. Het resultaat: strakke, minimalistische lijnen en hoeken. Deze zwembadlijn wordt gekenmerkt door een prachtige hoge waterlijn onder de randstenen. Nova zwembaden ademen een pure eenvoud. Een zwembadlijn van een absoluut natuurlijke schoonheid. 

Starline Dynamic line

onderhoud

Kenmerkend voor de Dynamic zwembaden zijn de diverse entree opties. Echt bijzonder is de royale rechthoekige inlooptrap met lounge plateau net onder de waterspiegel. Een heerlijke plek om te zonnebaden terwijl u deels in het water ligt. Geniet daarnaast van een maximale zwemlengte tot wel 11 meter lang. Vraag naar de mogelijkheden.

Starline ESSENTIAL Line

onderhoud

Essential line baden kenmerken zich door de ruime inlooptrap over de volledige breedte van het bad. Hier is de mogelijkheid om een jetstream te plaatsen, waardoor u kunt blijven zwemmen. Deze brede trap maakt het betreden van het zwembad erg aangenaam. Het ontwerp van het zwembad is tijdloos.

Essential xcite line

onderhoud

Het karakter van de Essential Xcite gaat hand in hand met ieder tuindesign. Deze zwembadlijn beschikt over een trap over de gehele breedte van het zwembad. In het midden van de trap is er ruimte voorzien om een optionele jetstream te plaatsen. Geniet eveneens van een loungeplateau waarop u kunt uitrusten en genieten van de zon.

 

Starline CITY Line

onderhoud

De zwembaden uit de City line kenmerken zich door het optimale ruimtegebruik. Door de ingenieuze plaatsing van de trap behoudt je de ideale zwemlengte in het zwembad. Dit model is verkrijgbaar in twee uitvoeringen met verschillende dieptes. De veiligheids- en sta-rand zorgen voor een optimale en veilige zwembad-beleving en daarmee een erg fijn zwembad.

Starline CLASSIC line

onderhoud

De klassieke schoonheid van een rechthoekig bad met een halvemaan inlooptrap verzorgt een tijdloos esthetische beleving. Een van de oudste vormen van badhuizen wordt nu teruggebracht naar een hedendaags design – de look en feel van dit zwembad is weergaloos, en zal ook in uw privé woon-omgeving het onderwerp van het zicht zijn.

 

Starline Urban Active Line

onderhoud

In deze lijn zwembaden is rekening gehouden met de ideale (stads)tuin. Dit zwembad past met haar compacte afmetingen in iedere tuin, waar je kan genieten van de luxe van een groot bad, in een functionele uitvoering. De moderne en diverse inlooptrap zorgt voor verschillende manieren om te genieten van uw zwembad.

PASSIE VOOR WELLNESS

Zwembadafdekkingen

onderhoud

 Klik en lees meer…

Zwembadoverkappingen

onderhoud

Klik en lees meer…

Zwembadafwerkingen

onderhoud

Klik en lees meer…