Starline Monoblock

Starline Monoblock Zwembad

Het Starline Monoblock is een kant en klaar block dat gemakkelijk geplaatst kan worden in vele situaties. Doordat het zwembad bestaat uit 1 stuk, met inlooptrap en alle inbouwdelen zoals skimmers, verlichting etc. al zijn voor gemonteerd is het een snelle installatiemethode.

Het zwembad wordt bij u thuis in 1 geheel geleverd, en direct op de plaats getakeld.
Naast deze voordelen heeft u ook natuurlijk de keuze in verschillende modellen, afmetingen, trappen en kleuren zodat u een product kunt kiezen dat past bij u en uw levensstijl, wensen en budget.
De zwembaden zijn een uniek concept van Nederlands fabricaat en hebben een ongeëvenaarde kwaliteit. Starline garandeert u het allerbeste, zodat u eindeloos en zorgeloos kunt genieten.

Starline Monoblock

technogym-starline-oost
img17-4

NEXXT Line

NEXXT Line – Stijlvol en high end | De nieuwe Nexxt Line
Een zeer exclusieve zwembadlijn, bestaande uit drie overloopzwembaden met verschillende lengtes. De esthetiek van de overlopende waterlijn is werkelijk verbluffend.

NOVA Line

NOVA Line – Dé nieuwe generatie Monoblocks! Puur, estehtisch en actueel.
Starline NOVA zwembaden stralen puurheid en elegante eenvoud uit.

Dynamic Line

Dynamic Line – Het is een zeer groot, luxe bad met een strakke afwerking. U hebt de mogelijkheid om ultiem te genieten van de zon vanaf de loungetrap.

 

Carré Line

Carré Line – De Carré Line herkent u aan de brede loungetrap. U hebt uw eigen zee dicht bij huis zodra u de royale inlooptrap afloopt!

Romana Line

Romana Line – De Romana Line wordt herkent aan de bijzondere Romaanse inlooptrap. Een blikvanger van formaat in een kleurrijke, traditionele tuin met een Zuid-Europese tint.

Ergonomic Line

Ergonomic Line – Deze lijn maakt het luxe leven
mogelijk in een minder grote tuin. De Ergonomic Line is   verkrijgbaar in diverse modellen met een breedte van 3,5 meter.